AgriFood Capital aan de slag met duurzame inzetbaarheid

29 mei 2018

Nieuws

AgriFood Capital, VNO-NCW Brabant Zeeland, Stichting H!VE en SOL zijn samen het project “Wendbaar en weerbaar Noordoost-Brabant” gestart. Dit project is gericht op het versterken van de duurzame inzetbaarheid van werknemers in Noordoost-Brabant. Met als doel: bedrijven wendbaar en weerbaar maken voor de toekomst.

Dat is hard nodig. De arbeidsmarkt is flink in beweging door toenemende vergrijzing, robotisering en flexibilisering. Voor werkgevers is het daarom van belang om te investeren in de gezondheid, betrokkenheid en ontwikkeling van hun medewerkers.

Bedrijven die hun eerste stappen op dit gebied zetten, kunnen hierbij ondersteuning krijgen. Werkgevers die al verder zijn en een volgende stap zetten, kunnen daarnaast ook een subsidie aanvragen van maximaal 13.500 euro. Dat kan tot 20 juni a.s. 

Tot slot zijn er 100 H!VE beurzen beschikbaar voor inwoners die hun kansen op de arbeidsmarkt willen vergroten. Meer informatie: j.vanasten@agrifoodcapital.nl.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?