AgriFood Capital helpt expats sneller instromen

29 juni 2017

Nieuws

Om buitenlandse werknemers van bedrijven te helpen bij het instromen in onze regio, is AgriFood Capital de samenwerking aangegaan met het Holland Expat Center South (HECS). HECS is een overheidsinstantie die gratis diensten levert aan werkgevers en internationals. Via het ‘Official Partnership Program’ worden ze begeleid bij formaliteiten zoals belastingen, financiën en verzekeringen. Ook bij huisvesting, cultuur en vrijetijdsbesteding. HECS richt zijn activiteiten voornamelijk op Zuid-Nederland.

Daarnaast informeert het Center bijvoorbeeld over internationale opleidingen, werken in Nederland, netwerkmogelijkheden en taalcursussen. Het HECS is dus een one stop shop voor buitenlandse werknemers, gericht op Zuid-Nederland. Bedrijven uit Noordoost-Brabant met vragen over de diensten van HECS kunnen contact opnemen met Fridthjof Leerdam: f.leerdam@agrifoodcapital.nl. Ga voor meer informatie over deze one stop shop voor expats naar de website van HECS.

 

 

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?