AgriFood Capital’s KeukenBazen Battle 2018 gestart

4 september 2018

Nieuws

De vierde editie van de KeukenBazen Battle is van start gegaan. Kooktalenten tussen 10 en 12 jaar uit alle zeventien gemeenten in Noordoost-Brabant kunnen hun gerechten tot en met 23 september a.s. aanmelden. Momenteel loopt een grootscheepse wervingscampagne waar ook basisscholen in de regio aan meewerken.

Keukenbazen is bedoeld om kinderen meer te leren over de herkomst van voedsel en de bereiding van gezond en lekker eten. Aan de wedstrijd doen ook de gemeenten, lokale voedselbedrijven en restaurants actief mee. 

AgriFood Capital organiseert de wedstrijd. Rabobank, Koning Willem I College, Hutten Catering, Sligro en HAS zijn partners. De finale vindt plaats op 6 oktober a.s., tijdens Dutch Agri Food Week. Een jury onder leiding van de Brabantse topkok Jan van Hout zal dan alle finalegerechten beoordelen. Op 10 oktober a.s. worden bij een feestelijke bijeenkomst in Agri&Food Plaza in 's-Hertogenbosch de winnaars bekend gemaakt.

Lees het persbericht van 30 augustus.

 

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?