Agrifood ondernemers in top 10 van MKB Innovatie Top 100

21 september 2017

Nieuws

Vandaag maakte de Kamer van Koophandel tijdens een congres in Nieuwegein de definitieve ranking van de landelijke MKB Innovatie Top 100 van 2017 bekend. In de top 10 staan twee agrifood start-ups die in het verleden innovatiesubsidie hebben gekregen van AgriFood Capital en/of onder begeleiding zijn (geweest) van OndernemersLift+: Dutch Quinoa Group en Boon Food Concepts. Een mooie prestatie!

In totaal staan er maar liefst 11 bedrijven uit Noordoost-Brabant in de landelijke MKB Innovatie Top 100. Hieronder bevinden zich nog drie andere ondernemingen die steun hebben gehad van AgriFood Capital en OndernemersLift+: Concepts for Health, NFDWSTD en Dimaen BV. 

De bedrijven uit de MKB Innovatie Top 100 zijn overal in Nederland gevestigd maar de provincies Noord-Holland (23) en Noord-Brabant (21) zijn koploper. Kijk hier voor de top 100 van 2017.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?