Agrofoodpluim naar Dutch Quinoa Group

2 februari 2018

Nieuws

Rens Kuijten, grondlegger van Dutch Quinoa Group, en Thomas Hufener ontvingen deze maand de Agrofoodpluim uit handen van gedeputeerde Anne-Marie Spierings. De pluim gaat naar Dutch Quinoa Group voor de ontwikkeling van de eerste Nederlandse quinoa keten en de bijdrage aan een eerlijk verdienmodelel voor quinoa telers. Bovendien profileren ze Brabant én Nederland door hun kennis in het buitenland in te zetten. AgriFood Capital heeft deze startup samen met OndernemersLift+ financieel ondersteund en begeleid. Lees hier meer.

De Agrofoodpluim is een aanmoedigingsprijs van de Provincie Noord-Brabant voor initiatieven  die voorop lopen in innovatie en verduurzaming van de agrifood sector. Bent of kent u een ondernemer die een pluim verdient? Laat het ons weten!

 

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?