Agrofoodpluim naar Eeterij D’n Oven

29 juni 2017

Nieuws

Peter en Mieke Schraven van Eeterij D’n Oven in het Noordoost-Brabantse Zeeland namen deze week uit handen van gedeputeerde Anne-Marie Spierings de Agrofoodpluim in ontvangst. De Agrofoodpluim is een aanmoedigingsprijs van de Provincie Noord-Brabant voor initiatieven  die voorop lopen in innovatie en verduurzaming van de agrifood sector.

Eeterij D’n Oven is een voormalige koeienstal die is omgebouwd tot een restaurant en evenementlocatie. Door de plaatsing van zonnepanelen op het dak is de stal verduurzaamd. Daarnaast wordt er gekookt met producten uit de regio. Ook helpt D'n Oven kwetsbare jongeren op een maatschappelijk verantwoorde manier aan werk. Door een nieuw business en verdienmodel kreeg de koeienstal een nieuwe bestemming: van veehouderij naar horeca en recreatie. De Pluim gaat naar D’n Oven omdat het een inspirerend voorbeeld is van nieuw en flexibel ondernemerschap in de agrifood sector.

 

 

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?