Agrofoodpluim Provincie voor Blue Acres

18 mei 2017

Nieuws

Op 17 mei jl. ontving ondernemer Jos Hakkennes van Blue Acres uit handen van gedeputeerde Agrarische ontwikkeling Annemarie Spierings de Agrofoodpluim, Hij kreeg deze prijs als waardering voor de manier waarop hij viskweek combineert met groenteteelt. Ook wel aquaponics genaamd. In Nederland loopt Blue Acres loopt voorop in de aquaponics-industrie en is een inspirerend voorbeeld voor slimme, circulaire productcombinaties in Brabant. 

Het bedrijf werkt daarnaast samen met de Stichting Duurzame Kost, en biedt zo arbeidskansen voor mensen met een beperking. Blue Acres is daarmee een maatschappelijk-verantwoorde onderneming met een duurzaam, innovatief en circulair product én een grote ambitie. AgriFood Capital heeft de ontwikkeling van het teeltsysteem in samenwerking met de Provincie Noord-Brabant mede mogelijk gemaakt door middel van REAP-subsidie.

 

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?