Al ruim 100 nieuwe plaatsingen via Sectorplan Noordoost-Brabant

6 juni 2017

Nieuws

Sinds de start van het Sectorplan Noordoost-Brabant in 2016 staat de teller op ruim 100 plaatsingen. Arbeidsmarktprofessionals én geplaatste kandidaten zijn enthousiast. Met het behaalde resultaat bewijst het Sectorplan een beproefd traject te zijn om werkzoekenden via subsidies naar ander werk te begeleiden.

Het Sectorplan is een initiatief van AgriFood Capital. Met als doel: de mobiliteit op de arbeidsmarkt te stimuleren. Binnen dezelfde sector maar ook tussen verschillende sectoren. Door vraag en aanbod op de arbeidsmarkt beter aan te laten sluiten, draagt het Sectorplan bij aan de economische ontwikkeling van de regio. Kijk voor de mogelijkheden voor zowel werkgevers als werkzoekenden op www.sectorplan-nob.nl. Of stuur een e-mail naar sectorplan@agrifoodcapital.nl

 

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?