ArbeidsmarktInZicht live

18 december 2018

Nieuws

ArbeidsmarktInZicht is live! Dit online platform geeft actuele informatie over de arbeidsmarkt in diverse provincies, waaronder Brabant. De nieuwste cijfers maar ook trends en prognoses worden overzichtelijk weergegeven in woord en beeld. Alle data komen uit onafhankelijke bronnen zoals CBS, UWV, SBB, LISA, ROA en Jobfeed.

Het online platform is de opvolger van het in 2015 gelanceerde Arbeidsmarktdashboard, een initiatief van zes regio’s in Zuidoost-Nederland en de provincies Brabant en Limburg, verenigd in Brainport Network. Inmiddels zijn ook de provincies Drenthe, Overijssel en Utrecht aangesloten. Het uiteindelijke doel is landelijke dekking. Het platform is vooral bedoeld voor beleidsmakers. 

Neem nu een kijkje op www.arbeidsmarktinzicht.nl. Inloggen is niet nodig.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?