ArbeidsmarktInZicht live

14 november 2018

Nieuws

ArbeidsmarktInZicht is deze maand live gegaan. Dit online platform geeft actuele arbeidsmarktinformatie in Brabant en Limburg, met tekst en uitleg bij de cijfers en grafieken. Hiervoor is gebruik gemaakt van onafhankelijke bronnen zoals CBS, UWV, SBB, LISA, ROA en Jobfeed. Het is bedoeld voor overheden, onderwijs, werkgevers én inwoners.  

ArbeidsmarktInzicht is de opvolger van de in 2015 gelanceerde Arbeidsmarktdashboard: een initiatief van zes regio’s in Zuidoost-Nederland en de provincies Brabant en Limburg, verenigd in Brainport Network. AgriFood Capital Noordoost-Brabant is een van de initiatiefnemers.

Neem een kijkje op www.arbeidsmarktinzicht.nl.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?