Avans beste hogeschool, TU/e beste technische universiteit

5 oktober 2017

Nieuws

Avans is de beste brede hogeschool van Nederland, op de voet gevolgd door HAS Hogeschool. TU/e is de beste technische universiteit en WUR de beste specialistische universiteit. Dat zijn enkele uitkomsten van het onderzoek Beste Studies 2017 van Elsevier Weekblad.

Elk jaar onderzoekt Elsevier welke studies het beste zijn om (toekomstige) studenten een houvast te geven bij hun studiekeuze. Het onderzoek laat zien bij welke universiteiten en hogescholen studenten het meest tevreden zijn over de faciliteiten, het onderwijs en de organisatie.

AgriFood Capital is trots om met de vier genoemde én andere kennisinstellingen samen te werken aan innovatie in agrifood.

 

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?