Avans Innovative Studio actief in Agro As de Peel

27 april 2017

Nieuws

Studenten van Avans Innovative Studio hebben in opdracht van AgriFood Capital verschillende concepten bedacht voor de communicatie rond Proeflocatie Agro As de Peel. De proeflocatie wordt het nieuwe living lab op gebied van duurzame innovatie in food en biobased productie. Op 18 mei a.s. wordt deze unieke testlocatie, gelegen in de gemeente Landerd, feestelijk in gebruik wordt genomen.

De drie multidisciplinaire teams van studenten van HAS Hogeschool en Avans Hogeschool kwamen met verrassende en inspirerende ideeën. Lees hier over de ervaringen van enkele studenten (bron: Grow Campus). De komende tijd wordt in samenwerking met betrokkenen van Proeflocatie Agro As de Peel gekeken op welke manier uitvoering kan worden gegeven aan de creatieve voorstellen.

 

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?