Avans Innovative Studio zoekt enthousiaste ondernemers met vragen

15 september 2017

Nieuws

Avans Innovative Studio heeft weer ruimte voor ondernemersvragen. In de Studio werken multidisciplinaire teams van studenten, docenten en experts uit binnen- en buitenland samen aan vernieuwende  (‘out of the box’) oplossingen voor vraagstukken van opdrachtgevers. Deze variëren van bijvoorbeeld meerwaarde creëren voor derde klasse fruit, visvoer van insecten van de plank laten ”springen” tot het hanteerbaar maken van speciaal biggenvoer. Maar de Studio kan ook helpen om bestaande ideeën verder uit te bouwen. 

De ondernemer krijgt verrassende invalshoeken en verschillende oplossingsrichtingen als antwoord op zijn of haar vraag. Binnen twee weken ligt er een tastbaar eindproduct zoals een prototype, film of animatie. Geïnteresseerde opdrachtgevers kunnen contact opnemen met projectleider Bart Kapteijns via afm.kapteijns@avans.nl of 06-33846832.

  

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?