Bedrijven gezocht voor onderzoek praktijkonderwijs

7 februari 2019

Nieuws

Het Fioretticollege in Veghel heeft vanuit het Leraren Ontwikkel Fonds (LOF) een subsidie gekregen. Deze subsidie wordt ingezet om onderzoek te doen hoe praktijkonderwijs zo goed mogelijk aan te sluiten op de praktijk.

Bij praktijkonderwijs worden leerlingen begeleid naar een passende werkplek. Het is belangrijk om te weten wat het bedrijfsleven verwacht van een stagiair of van een nieuwe werknemer. Voor MBO-opleidingen zijn hierover landelijke afspraken tussen het onderwijs en het bedrijfsleven. Voor leerlingen vanuit praktijkonderwijs en voortgezet speciaal onderwijs bestaan deze afspraken nog niet.

Bedrijven die mee willen denken, kunnen contact opnemen met Arie Derks via ade@fioretticollege.nl.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?