Betere samenwerking voor kwetsbare jongeren

10 december 2018

Nieuws

Om kwetsbare jongeren een passende plek in de maatschappij of op de arbeidsmarkt te kunnen geven, is een goede samenwerking tussen alle betrokken instanties nodig. Het verbeteren van deze samenwerking stond centraal tijdens de bijeenkomst De Kracht van Samen doen! op 22 november jl. op de Noordkade in Veghel.

De bijeenkomst trok grote belangstelling. Zo’n ruim 170 uitvoerders in het sociaal domein en relevante netwerkpartners als onderwijs, jongerenwerk, Werkgeversservicepunt, SW-bedrijven, UWV, zorginstellingen en andere partijen kwamen bij elkaar. Lees hier het verslag. De Kracht van Samen doen! was een initiatief van AgriFood Capital Werkt!.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?