Bewustwording centraal tijdens Open Dag Tegen Voedselverspilling

9 oktober 2019

Nieuws

Honderden foodprofessionals en andere belangstellenden kwamen op 6 oktober jl. naar de Open Dag van Samen Tegen Voedselverspilling bij THREE-SIXTY in Veghel. Daar lieten stakeholders van Samen Tegen voedselverspilling zien hoe zij bijdragen aan een verspillingsvrij Nederland en een circulaire economie. Onder hen Protix/OERei, Contronics Dry Misting, Tuttifoodi, Voedselbanken Nederland en het Voedingscentrum.

Voor de bezoekers was er veel te zien, te leren en te proeven. De Open Dag was bedoeld om meer bewustwording te creëren rond voedselverspilling en hoe dit aan te pakken. Zo waren er presentaties van experts en kon er een kijkje worden genomen in De Verspillingsfabriek. Onlangs kreeg de Soup & Bakery by De Verspillingsfabriek op Schiphol nog de ABN AMRO Best Newcomer Retail Award.

Kijk hier voor een impressie van de Open Dag Tegen Voedselverspilling.

De aanpak van voedselverspilling is één van de speerpunten van AgriFood Capital. Wij zijn dan ook trotse partner van de Stichting Samen Tegen Voedselverspilling.

 

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?