Big data, big impact

3 juli 2017

Nieuws

Het staat onomstotelijk vast: big data gaan grote impact hebben op de agrifood sector. Dit was de algehele conclusie van de zomerbijeenkomst ‘De impact van (big) data op de agrifood keten’ van Grow Campus op 27 juni jl.. Het event werd bijgewoond door ca. 150 belangstellenden afkomstig van het bedrijfsleven, kennisinstellingen en overheden.

Waar moeten bedrijven uit de agrifood sector rekening mee houden? En welke kansen zijn er? Deze vragen werden beantwoord via plenaire sessies en discussies in workshops. Het vertrekpunt van het event was een onderzoek van BOM, AgriFood Capital, JADS, HAS Hogeschool en ZLTO. Dit onderzoek heeft de huidige situatie en behoeften van bedrijven in de gehele agrifood keten op gebied van big data in kaart gebracht.

Kijk hier voor een impressie van het Grow Campus event.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?