Bijeenkomst AgriFoodInnovation Community over artificial intelligence

5 juni 2019

Nieuws

Na de feestelijke kick-off in mei vindt op 24 juni a.s. de volgende bijeenkomst van de AgriFoodInnovation Community plaats. Bij Jheronimus Academy of Data Science (JADS) in ’s-Hertogenbosch wordt ingegaan op de rol van Artificial Intelligence en Data in agrifood. Hierbij worden business case van Unilever en Hendrix Genetics gepresenteerd.

De AgriFoodInnovation Community is open voor professionals uit de sectoren agrifood, hightech, data en ICT. Deelname aan de bijeenkomst op 24 juni is kosteloos. Kijk hier voor het programma en aanmelden.

 

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?