Bijeenkomsten duurzame inzetbaarheid

18 december 2019

Nieuws

Ook in het nieuwe jaar is het een must om als werkgever de duurzame inzetbaarheid van je medewerkers te stimuleren. De arbeidsmarkt verandert snel en het is belangrijk dat jouw werknemers flexibel en vitaal zijn zodat je als bedrijf wendbaar blijft.

Meteen al in januari en februari organiseren Noordoost Brabant Werkt, AgriFood Capital en VNO-NCW Brabant Zeeland daarom samen drie bijeenkomsten over dit actuele onderwerp.

Ontbijtsessie Duurzame inzetbaarheid: 28 januari 2020
Voor: ondernemers/werkgevers uit Noordoost-Brabant
Locatie: Van der Velden Rioleringsbedrijf in ’s-Hertogenbosch
Kijk hier voor het programma en aanmelden.

Inspiratie Seminar Duurzame inzetbaarheid: 3 & 10 februari 2020
Voor: ondernemers, directeuren en HR-functionarissen van organisaties uit Noordoost-Brabant
Tijdens deze seminars zullen verschillende bedrijven, die mee hebben gedaan aan het project Wendbaar en Weerbaar Noordoost-Brabant hun ervaringen, valkuilen en best practices delen. Ook kunnen de deelnemers workshops volgen.
Kijk hier voor locaties (in de regio), programma en aanmelden.

 

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?