Brabant kijkt terug op succesvol foodjaar

2 april 2019

Nieuws

Het jaar 2018 was Brabant Europese Regio van de Gastronomie. De provincie Noord-Brabant, AgriFood Capital, VisitBrabant, Brabantse regio’s en gemeenten hebben samen met de food- en vrijetijdssector een grootschalig programma ontwikkeld met als doel om Brabant op de kaart te zetten als dé provincie waar goed eten wordt gemaakt én kan worden beleefd.

Eind maart zijn de opbrengsten van het Brabantse foodjaar aan de Provinciale Staten gepresenteerd. De uitvoerders, stakeholders en Brabantse inwoners zijn overwegend positief over het resultaat. Er wordt nu gewerkt aan een meerjarig vervolg op dit bijzondere jaar. Eerder is hiervoor vanuit Europa steun toegezegd.

Lees alles over de resultaten in de nieuwsbrief We Are Food.  Of ga naar het inspirerende online magazine dat is uitgebracht naar aanleiding van het Brabantse foodjaar.
 

Brabant, Europese Regio van de Gastronomie 2018 was een initiatief van de provincie Noord-Brabant en AgriFood Capital.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?