Brabant robotiseert, praat nu mee hoe

9 november 2018

Nieuws

Robotisering van bedrijven is één van de grootste opgaven voor de komende jaren. In Brabant hebben werkgevers, werknemers, overheden en kennisinstellingen nu samen met de provincie Noord-Brabant een proefproject opgezet. Deze Brabant-brede robotiseringsaanpak heeft als doel om 300 bedrijven en 3000 werknemers ‘robotproof’ te maken.

Enquête voor de juiste ondersteuning
Om bedrijven daar zo goed mogelijk bij te helpen, is het belangrijk te weten wat de behoefte aan kennis en ondersteuning is. Van waar te beginnen met robotisering tot hoe het productieproces minder belastend te maken voor personeel. Praat dus mee en vul de vragenlijst van PACT Brabant in.

Klik hier om de vragenlijst in te vullen! Het invullen duurt minder dan 10 minuten.

Na afloop zijn de ingevulde antwoorden te vergelijken met de antwoorden van de andere respondenten. Deelnemers maken kans op een Quickscan robotica van Teqnow en een Training van de Robotacademie (mogelijk gemaakt door Start Foundation).  

Deze vragenlijst is een initiatief van PACT Brabant, het arbeidsmarktplatform in de provincie Noord-Brabant. Doel van het platform is om de koppositie van Brabant als dé robotprovincie van Nederland te versterken en bedrijven daarin te ondersteunen. PACT Brabant bestaat uit ondernemersvereniging VNO-NCW Brabant Zeeland, de Provincie Noord-Brabant, onderwijsinstellingen, vakbonden en de vier Brabantse arbeidsmarktregio’s (waaronder AgriFood Capital Werkt!).

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?