Brabants Besten 2018 benoemd

10 januari 2018

Nieuws

Op de valreep van 2017 kregen 30 Brabantse werkgevers de titel ‘Brabants Besten 2018’. Zeven hiervan zijn afkomstig uit Noordoost-Brabant. De benoeming vond plaats op 13 december jl. door gedeputeerde Bert Pauli van Economie en Internationalisering. Met deze titel op zak zijn de werkgevers een jaar lang ambassadeur voor sociaal werkgeverschap. Een aantal van hen zijn ook actief in AgriFood Capital Werkt!, het arbeidsmarktprogramma van AgriFood Capital.

Brabants Besten zijn MKB ondernemers die het goede voorbeeld geven op het terrein van sociale innovatie, inclusief werkgeverschap, reshoring en flexicurity. Op innovatieve manier pakken ze issues op de arbeidsmarkt aan. Deze werkgevers inspireren de provincie en andere ondernemers om nog socialer en succesvoller te zijn. Zo dragen Brabants Besten dragen actief bij aan verdere ontwikkeling van het bedrijfsleven en economische groei.

Lees hier interviews met de lichting van 2018.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?