Brabantse topkoks in jury Keukenbazen 2017

14 september 2017

Nieuws

De jonge Brabantse topkoks Jermain de Rozario en Jan van Hout maken dit jaar deel uit van de jury van AgriFood Capital’s kinderkookwedstrijd Keukenbazen. Samen met Maaike de Reuver van Food Inspiration zullen zij de finalegerechten van de teams uit de zeventien deelnemende gemeenten beoordelen.

De kookfinale van de Keukenbazen Battle 2017 vindt plaats op 7 oktober a.s. bij Koning Willem I College in ‘s-Hertogenbosch. De winnaars worden op 11 oktober a.s. bekend gemaakt tijdens een feestelijk diner op het Brabantse Provinciehuis. De burgemeester van de winnende gemeente wordt SmaakBurgemeester van Nederland. In 2016 won het team uit Mill en St. Hubert.
Keukenbazen is onderdeel van Dutch Agri Food Week 2017.

 

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?