Brabantse Vic Tosseram is Regional Young Chef Ambassador 2019

29 oktober 2019

Nieuws

De Brabantse Vic Tosseram heeft in Rhodos (Griekenland) de titel Regional Young Chef Ambassador 2019 gekregen. De talentvolle leerling-chef vertegenwoordigde Brabant tijdens deze wedstrijd waar jonge talenten uit verschillende Europese foodregio’s tegen elkaar koken. 

Met zijn eigentijdse variatie op het klassieke Brabantse gerecht 'Blote billetjes in het gras' verraste hij de internationale jury. Als Regional Young Chef Ambassador krijgt Vic een jaar lang een podium om aan een breed publiek te laten zien wat Brabant in huis heeft aan mooie producten en culinaire kwaliteiten.

Vics deelname werd mede mogelijk gemaakt door Noord Brabant Culinair in samenwerking met Sligro, AgriFood Capital, De Rooi Pannen en FoodUp!Brabant. Met dit initiatief willen de partijen het Brabantse gastronomische erfgoed in stand houden en jonge talenten uit Brabant ondersteunen. Kijk voor meer informatie op de website van European Young Chef Award.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?