Brainport TV op bezoek bij AgroProeftuin de Peel

11 september 2019

Nieuws

Food Tech Brainport TV maakte onlangs een reportage over AgroProeftuin de Peel. Met in de hoofdrol: Bert Aasman, manager Akkerbouw en Vollegrondsgroenten bij Delphi. Bert is één van de pioniers in kringlooplandbouw. In de reportage geeft hij een rondleiding door de Proeftuin en vertelt over enkele lopende onderzoeksprojecten.
 


 

Food Tech Brainport TV is het online programma van Food Tech Brainport. In dit programma komen de laatste trends en ontwikkelingen aan bod in de wereld van food en technologie. Onderwerpen die raken aan de mondiale uitdagingen waar we vandaag de dag voor staan. Met best practises op het gebied van food processing, circulaire voedselproductie en gezondere voeding.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?