CEO’s en startups helpen elkaar verder in Noordoost-Brabant

27 oktober 2017

Nieuws

Tijdens de derde editie van Dutch AgriFood Week organiseerden AgriFood Capital en OndernemersLift+ een inspiratie-event voor CEO’s en startups. Onder de titel ‘CEO meets start-up’ gingen startende en gevestigde ondernemers in Three-Sixty in Veghel met elkaar in gesprek. Voor beide partijen was dit zeer waardevol omdat ze elkaar op verrassende terreinen verder konden helpen .

In de aanloop van deze ontmoetingen werden de CEO’s bijgepraat over de ontwikkelingen van verschillende samenwerkingprojecten in AgriFood Capital: Strategische Personeelsplanning , AgriFood Financieringstafel (Brainport), Logistics House, Foodsquad, The Source Shakers (inmiddels Food Waste Xperts) en We Are Food 2018. Alle aanwezigen kijken terug op een geslaagde bijeenkomst die zeker volgend jaar een vervolg krijgt.

Lees het verslag op de website van OndernemersLift+.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?