Challenge Innovation Makers Agrifood van start

16 mei 2019

Nieuws

Tijdens de startbijeenkomst van AgriFoodInnovation lanceerden gedeputeerden Anne-Marie Spierings (Agrarische Ontwikkeling) en Bert Pauli (Economie & Innovatie) de Innovation Makers Agrifood Challenge 2019. Het is een challenge voor studenten en startups die samen met ervaren professionals uit het bedrijfsleven en docenten aan de slag gaan met vragen uit de agrifoodsector.

Bedrijven, maatschappelijke organisaties en overheidsinstanties (de ‘challengers’) dragen hiervoor ‘hersenkrakers’ uit de praktijk aan waarvoor zij nog geen oplossing hebben gevonden. De thema’s zijn Future Food, Hightech Farming en Food Value.

De challenge duurt van september tot medio december 2019 en vindt plaats op verschillende locaties in Brabant. Kijk hier voor meer informatie en inschrijven. De challenge is kosteloos toegankelijk voor studenten en startups.

De Innovation Makers Agrifood challenge is een initiatief van de provincie Noord-Brabant in samenwerking met AgriFood Capital, Braventure, GrowCampus en Ondernemerslift+. De challenge van 2019 maakt deel uit van het AgriFoodInnovation-programma.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?