DAFW in 2019 van 5 t/m 13 oktober

7 mei 2019

Nieuws

Elk jaar in oktober, rond Wereldvoedseldag, zet Dutch Agri Food Week de schijnwerpers op Nederland als voedselinnovatieland. In 2019 vindt Dutch Agri Food Week plaats van 5 tot en met 13 oktober. AgriFood Capital is een van de founding partners van dit grootste podium voor de agri & food sector van Nederland.

Net als in voorgaande jaren zullen er dan ook tal van inspirerende en leerzame evenementen in Noordoost-Brabant plaatsvinden. Ondernemers, overheden en kennisinstellingen laten dan zien hoe zij hard werken aan lekker, veilig en gezond voedsel en wat er nodig is om dat nog jaren voor elkaar te krijgen. AgriFood Capital is betrokken bij de organisatie van diverse events waaronder Food100 en als partner van FoodInspiration bij Trendsummit 2019.

Meedoen?
Belangstellenden die met hun event willen meedoen aan Dutch Agri Food Week kunnen zich aanmelden bij de nationale organisatie op www.dutchagrifoodweek.nl. Elk denkbaar initiatief is mogelijk: van het demonstreren van innovatie, presenteren van onderzoek, een open dag of netwerkevenement tot een workshop, lezing, debat of festival. 

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?