DAFW Netwerkapp zorgt voor inspiratie en verbinding

7 juli 2017

Nieuws

Dutch Agri Food Week komt dit jaar met iets nieuws: de DAFW netwerkapp. Deze wordt ontwikkeld door de provincie Noord-Brabant in samenwerking met AgriFood Capital. De app is bedoeld om organisatoren en deelnemers aan Dutch Agri Food Week met elkaar te verbinden.

De pilot vindt plaats in Noordoost-Brabant. Dat betekent dat dit jaar alleen events voor professionals die in Noordoost-Brabant plaatsvinden een plek in de app krijgen. Event-organisatoren kunnen met deze app hun event promoten, nieuws delen en deelnemers te (be)trekken, voor én tijdens het event. Deelnemers kunnen met de app bijvoorbeeld:

  • zien wie er aanwezig zijn bij het event en afspreken om elkaar daar te ontmoeten
  • een oproep plaatsen en zo met andere deelnemers chatten
  • alvast vragen stellen aan de sprekers
  • discussiëren over relevante thema’

Benieuwd naar de mogelijkheden van de DAFW Netwerkapp? Hanna van Woerden is contactpersoon bij de Provincie Noord-Brabant. 

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?