Danone opent nieuwe fabriek in Cuijk 

1 april 2019

Nieuws

Na drie jaar bouwen gingen op 25 maart jl. de deuren van de hypermoderne babyvoedingsfabriek van Nutricia/Danone in Haps (Cuijk) open. Bij de feestelijke opening waren minister van landbouw Carola Schouten en Commissaris van de Koning Wim van de Donk aanwezig.

De nieuwe fabriek is voorzien van de modernste technologieën. Dagelijks worden vanuit de fabriek zo’n 3,5 miljoen baby’s gevoed in 90 verschillende landen. In totaal worden er zo’n 600 verschillende producten gemaakt.

Danone is belangrijk voor de werkgelegenheid in de regio. Het voedingsmiddelenconcern is al jaren verbonden met de regio. Lees in dit artikel hoe families van generatie op generatie bij het bedrijf werkzaam zijn.

 

 

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?