De arbeidsmarkt van Generatie Z thema van Meet & Greet WSP NOB

19 oktober 2017

Nieuws

Op 5 oktober jl. vond de tweede keer regionale Meet & Greet van het WSP Noordoost-Brabant plaats. Met het thema ‘Generatie Z op de arbeidsmarkt; vinden, binden en boeien!’, verwelkomde het evenement 150 deelnemers van verschillende bedrijven en onderwijsinstellingen uit de regio. De Generatie Z betreft jongeren van onder de 20 jaar; een groep die in 2020 ongeveer 40% van de grootste wereldmarkten zal beslaan.

De Meet & Greet werd geopend door Wethouder Menno Roozendaal. Hij deelde zijn visie op inclusief ondernemen en de uitdagingen hiervan voor generatie Z. Aansluitend volgde een interactieve sessie met gastspreker Huub van Zwieten, auteur van 7 managementboeken (waaronder Het Merk Ik), drijvende kracht achter de ‘Thank God It’s Monday’ theatershows en eigenaar van het DroomBaanHotel en Talent First Nederland BV. De deelnemers kijken terug op een zeer geslaagde dag. Lees hier het verslag van het event.

WSP Noordoost-Brabant is een uitvoeringsorganisatie van AgriFood Capital Werkt!, het arbeidsmarktprogramma van AgriFood Capital.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?