De begrippen Techniek is Troef en TechXperience verdwijnen

27 november 2018

Nieuws

Vanaf 1 januari 2019 zullen de begrippen Techniek=Troef en TechXperience verdwijnen. De activiteiten van beide techniekpromotieplatforms opgaan in de lijnen Werken voor Morgen (bedrijfsleven) en Talent & Loopbaan (onderwijs) van AgriFood Capital Werkt!, het arbeidsmarktprogramma in Noordoost-Brabant.

De leden van de stuurgroep Technologie & Innovatie worden ondergebracht binnen de stuurgroepen van beide lijnen. De vertrouwde gezichten Marga Huijbregts en Henny Knechten behouden hun taak binnen de arbeidsmarktregio. Zo blijft aanspreekpunt Henny Knechten haar makel- en schakelfunctie uitoefenen.

Met deze positieve inbedding sluiten de beide platforms in de regio een lange periode af met vele hoogtepunten. Van Kunstructeur en recentelijk nog het 100.000ste bedrijfsbezoek voor leerlingen, tot samenwerkingen met o.a. de zorgsector en technische events in de bibliotheken in de regio.

De gemeente 's-Hertogenbosch omarmt al jaren de activiteiten van TechXperience speciaal voor het primair onderwijs en blijft dit ook doen. Dit deel van de activiteiten gaat dan ook verder onder de naam Knooppunt Technologie 073. Meer informatie: h.knechten@agrifoodcapital.nl.

    

 

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?