De toekomst van mobiliteit in Brabant in beeld

13 november 2017

Nieuws

Mobiliteit verandert in hoog tempo. De zelfrijdende auto komt eraan en deeldiensten zijn in opkomst. Samen met provincie Noord-Brabant zet de Regio Noordoost-Brabant – de overheidssamenwerking in AgriFood Capital - de komende tijd vol in op slimme en duurzame mobiliteit in de regio.

Mobiliteitsopgaven zijn sterk verweven met andere maatschappelijke opgaven. Oplossingen liggen niet op één schaalniveau, bij één bestuurslaag of bij één sector. Dat vraagt om een andere manier van samenwerken tussen overheden én met (nieuwe) marktpartijen, kennisinstellingen en maatschappelijke organisaties.

Lees alles hierover in de speciale uitgave De Toekomst begint nu. Met hierin een interview met de Haarense wethouder Erik van den Dungen, voorzitter van GGA Noordoost-Brabant.

Mobiliteit en bereikbaarheid is een thema binnen de regionale opgave ‘vitale leefomgeving’ en draagt bij aan de ambitie van AgriFood Capital om Noordoost-Brabant te ontwikkelen tot topregio in agrifood.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?