De Verspillingsfabriek wint Duurzame Dinsdag Prijs

5 september 2018

Nieuws

De Verspillingsfabriek in Veghel heeft de Duurzame Dinsdag Prijs van dit jaar gewonnen. Daarmee is de fabriek het beste duurzame initiatief dat zich richt op meerdere aspecten van duurzaamheid. De Verspillingsfabriek pakt behalve voedselverspilling ook de verspilling van talent aan. De producten worden gemaakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

De Duurzame Dinsdag prijs wordt al 20 jaar uitgereikt op de eerste dinsdag van september. De prijs is voor duurzame initiatieven waarin verschillende duurzaamheidsthema’s bij elkaar komen waaronder voedsel, techniek en sociale innovatie. Volgens de jury is de Verspillingsfabriek een mooi voorbeeld van een bedrijf dat klein begint en vervolgens opschaalt tot een krachtig project met veel impact.

De Verspillingsfabriek is een initiatief van Bob Hutten, en mede mogelijk gemaakt door de regionale samenwerking in AgriFood Capital.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?