De website van T.A.S.T.E is live

4 oktober 2017

Nieuws

De website van The Academy of Scientific Taste Evaluation, kortweg: T.A.S.T.E, is live. T.A.S.T.E is het nieuwe Nederlandse wetenschappelijke smaakcentrum. Initiatienemer en grondlegger is Peter Klosse, oprichter van de Academie voor Gastronomie.

In T.A.S.T.E draait alles om smaak en smaakbeleving. Onder het mom ‘lekker is de motor van onze voedselkeuze” wil Peter Klosse door middel van fundamenteel sensorisch onderzoek en een holistische benadering smaak beter meetbaar maken. Door nieuwe kennis op dit gebied te ontwikkelen, kunnen producten beter aansluiten bij voorkeuren van mensen. T.A.S.T.E wil op deze manier de productie en consumptie van gezonde en duurzame producten bevorderen. En zo bijdragen aan de gezondheid en duurzaamheid voor huidige en toekomstige generaties.

Bedrijven met vragen over smaak en onderzoeksprojecten kunnen vanaf nu terecht bij T.A.S.T.E. Het nieuwe smaakcentrum is mede mogelijk gemaakt door AgriFood Capital, Hutten en Scelta.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?