Digitaal platform voor gastlessen en bedrijfsbezoeken

7 september 2018

Nieuws

Voor de juiste school- en loopbaankeuze is het belangrijk dat leerlingen in het voorgezet onderwijs weten wat er op de arbeidsmarkt gebeurt. Gastlessen en bedrijfsbezoeken helpen hierbij. Sinds kort is AgriFood Capital Werkt! aangesloten bij een online ontmoetingsplaats voor scholen en technische bedrijven om vraag en aanbod voor gastlessen en bedrijfsbezoeken te matchen. Dit platform is een initiatief van Techniek Talent.

Voor werkgevers is een training ontwikkeld om jongeren enthousiast te maken voor hun (technisch) beroep. De eerste training, ‘Het geheim van een goede gastles of bedrijfsbezoek’,  voor bedrijven uit Noordoost-Brabant is op 25 september a.s. Aanmelden kan via deze link.

Meer info: Henny Knechten, h.knechten@agrifoodcapital.nl, 06 25171164.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?