Doe mee aan DAFW17 in AgriFood Capital!

27 juli 2017

Nieuws

Van 9 t/m 19 oktober a.s. vindt de derde editie van Dutch Agri Food Week plaats. Ondernemers, kennisinstellingen en overheden laten dan zien hoe Noordoost-Brabant voorop loopt met innovatie in agrifood. Met thema’s variërend van voedselverspilling tot voedselvernieuwing, van gezondheid tot gastvrijheid. Het is weliswaar vakantieperiode maar achter de schermen wordt hard gewerkt aan een bruisend en inspirerend programma. Kijk voor meer informatie op de website van Dutch AgriFood Week van AgriFood Capital

Aanmelden
Events voor DAFW17 kunnen worden aangemeld bij portfoliomanager Annemiek Kraaijvanger via a.kraaijvanger@agrifoodcapital.nl. Lees hier de uitgangspunten van ons programma in Noordoost-Brabant. 

 

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?