Doe mee met Dutch Agri Food Week 2017

10 mei 2017

Nieuws

Wat ligt er morgen op ons bord? Door wie wordt dat gemaakt? En hoe? Welke uitdagingen én oplossingen brengt dat met zich mee? De antwoorden op deze andere food-vragen zijn te voelen, te beleven en te proeven tijdens de derde editie van Dutch Agri Food Week van 9 t/m 19 oktober a.s.

In AgriFood Capital staat innovatie in agri & food centraal. In ons programma hebben we bijzondere aandacht voor voedsel en gezondheid, de rol van technologie, duurzaam gemaakt voedsel en natuurlijk gastvrijheid. AgriFood Capital nodigt bedrijven, organisaties, overheden en instellingen in de regio van harte uit om mee te doen met hun eigen event. Het gaat om events voor professionals in de sector en voor consumenten met belangstelling voor voedsel en voedselproductie. Samen laten we zien hoe Noordoost-Brabant voorop loopt met innovatie in agrifood!

Voor meer informatie en aanmelden: dafw.agrifoodcapital.nl
 

 

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?