Dutch Agri Food Week 2018 open voor inschrijving

7 mei 2018

Nieuws

Dutch Agri Food Week vindt dit jaar plaats van 5 t/m 16 oktober 2018. Tijdens deze vierde editie Week krijgen bezoekers bij de boer, voedselproducenten, koks, wetenschappers en andere agrifood-experts een antwoord op de vraag: wat eten we nu en in de toekomst?

Het programma wordt in de komende maanden ontwikkeld door de deelnemende regio’s en partners van Dutch Agri Food Week. Gezamenlijk laten zij zien hoe we in Nederland werken aan lekker, veilig en gezond voedsel en wat er in de totale keten nodig is om dat nog jaren voor elkaar te krijgen. 

Bedrijven, organisaties, overheden en kennisinstellingen worden uitgenodigd om mee te doen aan dit landelijke event. Ga naar www.dafw.nl voor meer informatie of aanmelden.

Dutch Agri Food Week is een initiatief van Topsector Agri & Food, Food Valley NL, AgriFood Capital, Greenport Westland Oostland en Brightlands Greenport Venlo.

 

 

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?