Dutch Agri Food Week opent bedrijfsdeuren en nog meer….

21 september 2018

Nieuws

Op 5 oktober a.s. is de start van de vierde Dutch Agri Food Week (DAFW18). Dutch Agri Food Week is dit jaar groter dan ooit. De officiële start voor professionals in agri & food vindt plaats op 5 oktober a.s. bij Brightlands Campus Greenport Venlo. BNR is erbij. Later op de dag is ook de start van DAFW18 voor het brede publiek in Den Haag met de grootste groentekraam van Nederland.

Ook in AgriFood Capital Noordoost-Brabant vinden van tal van inspirerende evenementen plaats, voor én door foodprofessionals, studenten en inwoners met passie voor food. Dit jaar zijn het er meer dan 30. In deze events staat innovatie in de ontwikkeling en productie van voedsel van de toekomst centraal: ‘Wat eten we nu en in 2050?’

Open Doors for Talent
Ondernemers, onderwijsinstellingen en overheden in de regio organiseren gezamenlijk evenementen. Een mooi voorbeeld hiervan is Open Doors for Talent op 9 oktober a.s.. Maar liefst 14 bedrijven in de regio openen hun deuren voor MBO talenten. Studenten maken kennis met succesvolle en innovatieve werkgevers, in de toekomst misschien wel die van hun. Ze ‘proeven’ aan werken in het bedrijfsleven.

De volgende bedrijven werken mee: AFB International (Oss), Hendrix Genetics (Boxmeer), Hutten (Veghel) Looman Salades (Oss), Machinefabriek Verhoeven (Oss), Marel (Boxmeer), Mola (Beugen), MSD Animal Health (Boxmeer), Peka Kroef (Odiliapeel), Renske Natuurlijke Diervoeding (Cuijk), Van Hessen (Katwijk), Van den Bosch Transporten (Erp) en Vion (Boxtel).

Kijk voor het volledige programma van Dutch Agri Food Week op www.dafw.nl.

AgriFood Capital Noordoost-Brabant is trotse partner én een van de grondleggers van Dutch Agri Food Week.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?