Eerste kandidaten aan de slag via Lerend Werken

8 augustus 2018

Nieuws

In Noordoost-Brabant zijn de eerste zes kandidaten aan de slag in een leerwerktraject met praktijkverklaringen. Vorige maand gingen ze van start in de leerlijn Logistiek van het project ‘Lerend Werken’. Gedurende drie tot zes maanden doen ze praktijkervaring op bij verschillende bedrijven in de sector logistiek. Na afloop krijgen ze een erkend praktijkcertificaat.

Dit certificaat is niet alleen een soort diploma maar het betekent ook de opstap naar doorleren op het MBO. Lees meer over dit mooie resultaat op de website van WSP Noordoost-Brabant.

Lerend Werken is een initiatief van AgriFood Capital Werkt! om de kansen van laaggeschoolde mensen te verbeteren. En om werkgevers te helpen bij hun zoektocht naar goed personeel.

In februari van dit jaar ondertekenden werkgevers, onderwijsinstellingen, gemeenten en vakbonden hiervoor het regionale scholingsakkoord ‘Meters maken op Leren(d) Werken’.  De uitvoering van dit akkoord verloopt via WSP Noordoost-Brabant.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?