Eerste Keep on Learning estafettestokje naar Vion

28 maart 2018

Nieuws

Onlangs nam HR directeur Roy Paalman van Vion Food Group het eerste Keep on Learning Estafettestokje in ontvangst. Het Estafettestokje is onderdeel van de campagne Keep on Learning van AgriFood Capital die met deze uitreiking officieel van start ging.

Het stokje is een erkenning voor de manier waarop Vion zijn medewerkers in staat stelt om zich te blijven ontwikkelen. Deze internationale vleesproducent steekt veel energie in het opleiden en in de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. Dat gebeurt onder andere binnen de Vion Academy. Naast verplichte trainingen worden medewerkers vooral uitgenodigd om zelf met initiatieven te komen. Lees meer in het persbericht.

Keep on Learning is een initiatief van AgriFood Capital Werkt!, het regionale arbeidsmarkt-programma van Noordoost-Brabant. In april wordt het stokje doorgegeven aan de volgende werkgever. Iemand nomineren voor het Estafettestokje? Ga naar www.keeponlearning.nl voor meer informatie.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?