Eerste Noordoost-Brabantse ZZP Boost event groot succes

28 september 2018

Nieuws

Zo’n 250 zelfstandigen zonder personeel kwamen op 27 september jl. op het eerste regionale ZZP Boost event af. Dit event werd georganiseerd door WSP en AFCW om de kleine ondernemers in de regio een steun in de rug te geven. Net als de grotere bedrijven, hebben ook de kleine ondernemers te maken met de sterk veranderende arbeidsmarkt. Deze veranderingen vragen om nieuwe vaardigheden en steeds meer flexibiliteit van de ondernemers.

Vakspecialisten gaven de deelnemers tips & tricks op gebied van marketing en communicatie, administratie, financiën maar ook samenwerking met collega-zzp’ers. Met als uiteindelijke doel: meer opdrachten, een gezonde(re) bedrijfsvoering en een betere positie op de arbeidsmarkt. De deelnemers kijken terug op een geslaagde middag. Ze gingen naar huis met nieuwe kennis, kennissen en vaardigheden.

Lees hier het persbericht.

      


 

Initiatiefnemer en wethouder Menno Roozendaal van Meierijstad

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?