Eerste Talentencafés deze maand van start

5 maart 2018

Nieuws

Op 12 en 14 maart a.s. worden de eerste twee in een reeks van acht Talentencafés in Noordoost-Brabant georganiseerd. Beide bijeenkomsten - 12 maart HBO/WO en 14 maart MBO - worden georganiseerd in De Verspillingsfabriek in Veghel. Met als thema: voedselverspilling. Dit sluit precies aan bij de themamaand ‘Samen tegen verspilling' van WeAreFood2018.

Het Talentencafé is opgezet voor jongeren die hun talenten willen blijven ontwikkelen tijdens hun loopbaan. Het biedt niet alleen kansen aan MBO-, HBO- en WO-studenten en -afgestudeerden om nieuwe kennis op te doen maar ook om in contact te komen met potentiële werkgevers en andere talenten in de regio.

Elk Talentencafé wordt voorbereid met behulp van een MOOC (Massive Open Online Course). De MOOC dient tevens als een online platform waarin talenten met elkaar kunnen communiceren en kennis en ervaringen kunnen uitwisselen.

Dit voor Nederland unieke concept is een initiatief van VNO-NCW Brabant Zeeland, AgriFood Capital Werkt! en JAMwerkt.nl. Voor meer informatie en aanmelden: www.talentencafe.com.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?