ELX Drinks naar incubator Maakstad Oss

27 juli 2017

Nieuws

Begin deze maand vestigde ELX Drinks zich in Incubator Maakstad Oss. Met de komst van deze nieuwe bewoner zijn bijna alle werkplekken van de incubator gevuld.

Naast deze nieuwe werkplek die meer fysieke ruimte en verbinding met andere partijen biedt, houdt ELX Pro ook nog de huidige werkplek in Uden aan. ELX Drinks ontwikkelt ELX Pro Protein Water, een eiwitrijke sportdrank. Voor een haalbaarheidsonderzoek naar de technologische ontwikkeling en marketing van deze drank ontving het bedrijf eerder dit jaar innovatie-subsidie van AgriFood Capital en een starterslening van OndernemersLift+. 

Lees meer op de website van OndernemersLift+.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?