En de tien Brabantse Keukens van 2018 zijn……

13 juli 2017

Nieuws

De Brabantse Keukens van 2018 zijn bekend! Een jury met daarin experts op het gebied van voedsel en hospitality hebben uit maar liefst 100 inzendingen tien initiatieven gekozen die de Brabantse foodbranche kunnen verbeteren. Deze ‘Keukens’ werken op hun eigen manier aan innovatieve oplossingen in de voedselketen. De ideeën beslaan een breed spectrum: van het voorkomen van voedselverspilling en duurzaam boeren tot gezond en beter eten op scholen, in ziekenhuizen en tijdens festivals.

Om de Keukens te helpen realiseren, krijgen de initiatiefnemers startgeld en ondersteuning door een expert. In 2018 staan de tien Keukens elk een maand in de spotlights. Samen vormen ze het raamwerk van het programma van WeAreFood2018. Dit is het thema van 2018 waarin Brabant een jaar lang Europese Regio van de Gastronomie is. Een voor Nederland uniek event.  

Lees meer over de Brabantse Keukens in dit persbericht. WeAreFood2018 is een initiatief van de Provincie Noord-Brabant en AgriFood Capital.

Dit zijn ze dan......
 

 
 

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?