Engelstalige brochure over AgriFood Capital

20 februari 2018

Nieuws

Sinds deze week is de nieuwe Engelstalige brochure van AgriFood Capital beschikbaar. ’Northeast Brabant, leading region in agrifood’ beschikbaar. De brochure beschrijft de visie en missie van AgriFood Capital, het DNA van de regio en hoe ondernemers. overheden en kennisinstellingen samen toewerken naar de topregio in agrifood.

Met als doel: een koploperregio in duurzame voedselproductie met een toekomstbestendige arbeidsmarkt, sterke bedrijvigheid, betekenisvolle innovaties en een veerkrachtige leefomgeving. De brochure bevat facts & figures van de regio en enkele concrete resultaten die door regionale en internationale samenwerking in AgriFood Capital tot stand zijn gekomen. 

Voor meer informatie of aanvragen: communicatie@agrifoodcapital.nl.
cc
 

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?