Erkenning voor De Verspillingsfabriek voor inclusief ondernemerschap

30 oktober 2017

Nieuws

De Verspillingsfabriek in Veghel heeft onlangs de hoogst haalbare notering op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) behaald: trede 3. Anderhalf jaar na de start - AgriFood Capital stond mede aan de wieg - is De Verspillingsfabriek koploper als het gaat om werkgelegenheid voor mensen met een kwetsbare arbeidspositie.

Het PSO certificaat betekent een erkenning voor het inclusieve ondernemerschap van Hutten die met de Verspillingsfabriek uitvoering geeft aan de ambitie om voedselverspilling én verspilling van talent grootschalig aan te pakken. Lees meer over deze inspirerende mijlpaal op de website van De Verspillingsfabriek. 

De PSO is het keurmerk van TNO dat sociaal ondernemerschap objectief meet- en zichtbaar maakt. Het doel van de PSO is om meer mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op een duurzame en een kwalitatief goede manier aan werk te helpen.

.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?