Europese foodjaar 2018 in beeld

4 december 2018

Nieuws

‘Gastvrijheid’ is de tiende en laatste themamaand van We Are Food 2018. Brabanders staan bekend om hun gastvrijheid en zijn echte bourgondiërs. Wat is de oorsprong van deze gastvrijheid, wat is er zo kenmerkend aan en hoe smaakt gezelligheid?

In een speciaal pop-up restaurant in het oude belastingkantoor in Breda kookt chef Ralph Geerts met zijn team een uniek belevingsdiner. De gerechten, de sfeer en de locatie zijn geïnspireerd op feiten, fabels en wetenswaardigheden over de befaamde Brabantse gastvrijheid. Ga naar www.hoeproeftgastvrijheidinbrabant.nl voor meer informatie of reserveren.

Met deze themamaand komt Brabant European Region of Gastronomy 2018 tot een einde. Het was de eerste keer dat food in Brabant zo compleet werd gepresenteerd en dat zoveel partijen in de keten van boer tot bord gingen samenwerken. Het Brabantse foodjaar gaf energie en legde de basis voor kansrijke samenwerking tussen de agri & food- en vrije tijdssector. De resultaten zijn in beeld gebracht in een prachtig online magazine.

Brabant European Regio of Gastronomy 2018 is een initiatief van de provincie Noord-Brabant in samenwerking met AgriFood Capital, VisitBrabant en vele andere partijen

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?