Finalisten Keukenbazen bekend

3 oktober 2017

Nieuws

De teams die dit jaar naar de finale van de Keukenbazen Battle gaan, zijn bekend. Dit jaar deden voor het eerst alle 17 gemeenten van de regio Noordoost-Brabant mee aan de leukste kinderkookwedstrijd van Nederland.

Op 7 oktober a.s. vindt de Mega Live KookBattle plaats. Dan koken alle finaleteams in de keukens van Koning Willem I College in ‘s-Hertogenbosch. Een vakjury, bestaande uit topkoks Jermain de Rozario en Jan van Hout en Maaike de Reuver, zal alle gerechten beoordelen en de winnaar kiezen. Op 11 oktober a.s. schuiven de teams aan bij het Finalediner in het Provinciehuis in ’s-Hertogenbosch. Professionele koks koken dan een hoofdgerecht geïnspireerd op de gerechten van de kinderen. Aan het eind van de avond wordt het winnende team bekend gemaakt. De burgemeester van de winnende gemeente mag zich een jaar lang ‘SmaakBurgemeester van Nederland’ noemen.

Kijk voor alle informatie op www.keukenbazen.nl.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?