Finalisten klaar voor Mega Live KookBattle

24 september 2018

Nieuws

Uit de in totaal 130 inzendingen hebben de jurykoks van alle gemeenten in Noordoost-Brabant hun finaleteams gekozen voor de Mega Live KookBattle. Op 6 oktober a.s. strijden de 17 teams met hun gezonde gerechten om de titel ‘Keukenbaas 2018’. Ze gaan dan koken bij het Koning Willem I College in ‘s-Hertogenbosch.

Het winnende team wordt bekend gemaakt op 10 oktober a.s. tijdens een feestelijke bijeenkomst in het Agri & Food Plaza in ’s-Hertogenbosch. De burgemeester van de winnende gemeente mag zich een jaar lang 'Smaakburgemeester van Nederland’ noemen. Vorig jaar won het team uit Sint Anthonis. Lees hier welke teams dit jaar naar de finale gaan.

KeukenBazen Battle is AgriFood Capital’s kookwedstrijd voor kinderen van 10 tot 12 jaar uit de zeventien gemeenten in Noordoost-Brabant. Het project is gericht op bewustwording van kinderen van gezond eten en de herkomst van ons voedsel.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?